Naše usluge

Facebook


Twitter

O NAMA

"Light Decor" je firma koja se bavi rasvetnom dekoracijom i specijalnim efektima za sve vrste Vaših proslava. Sa svojim radom započeli smo prvenstveno vođeni željom da na jedinstven način unesemo u Vašu svakodnevicu dozu stila i elegancije.


Ono čemu težimo, jeste besprekorna i kvalitetna usluga, vernost klijentu i odnos temeljen na obostranom poštovanju.


Ljubav prema poslu koji obavljamo, iskustvo zasnovano na višegodišnjem radu u oblasti rasvete, periodu koji je iza nas i zavidan broj zadovoljnih klijenata čiju smo svečanost pretvorili u nezaboravno iskustvo, predstavljaju našu najbolju preporuku budućim klijentima. Prilikom svog rada nastojimo da Vam pružimo besprekornu i iznad svega kvalitetnu uslugu, po veoma pristupačnoj ceni.


Naše usluge:

- SPECIJALNI EFEKTI
   * teški dim
   * balončići
   * konfete

- RASVETA
   * bojenje sale
   * disko rasveta
   * LED rasveta
   * spoljna rasveta
   * gobo projekcija i top za praćenje

- DEKOR
   * cvetni aranžmani, mašne, presvlake za stolice

- ČOKOLADNA FONTANA
- HELIKOPTERSKO SNIMANJE I FOTOGRAFISANJE IZ VAZDUHA


Bavimo se iznajmljivanjem i prodajom navedenih proizvoda, a takođe možemo da Vam ponudimo projektovanje i idejna rešenja za uređenje prostora rasvetom. Specijalni efekti iz naše ponude uveličaće ceremoniju Vašeg venčanja i Vaš prvi mladenački ples učiniti veličanstvenim. Uz suvi led-teški dim imaćete osećaj da plešete među oblacima, u naručju Vaše voljene osobe. Sitni balončići od sapunice podići će atmosferu na Vašim proslavama na viši nivo. Dečiji rođendani su gotovo nezamislivi bez ove atrakcije.


Detalj koji svakako doprinosi romantičnoj atmosferi, je sala za venčanje obojena LED rasvetom u boju koju Vi preferirate. Transformacija kompletnog prostora na ovaj način, učiniće da sa Vašim gostima jednostavno uživate tokom Vaše svečanosti. Vaša moderna ili tradicionalna svadba, uz našu pomoć biće iskustvo koje ćete sa osmehom pamtiti.


Dekoracija proslava podrazumeva ukrasne elemente, cvetne aranžane, presvlake za stolice i propratnu opremu, mašnice, ukrase za goste, poklone i sve drugo što Vi poželite.


Posebno izdvajamo iz naše ponude – ČOKOLADNU FONTANU, koja će na najlepši način zasladiti novo poglavlje Vašeg zajedničkog života. Vrhunska belgijska crna, bela ili mlečna čokolada, svojom čarolijom ukusa zagolicaće Vašu maštu.


Takođe tu je i HELIKOPTERSKO SNIMANJE i FOTOGRAFISANjE iz vazduha! Uz našu pomoć Vama važan datum biće zabeležen na jedinstven način-baš iz ptičje perspektive!