Naše usluge

Facebook


Twitter

USLUGE

  • Rasveta

 

Iz kategorije rasveta imamo širok dijapazon usluga:

 

*Bojenje sale - sve češću primenu nalazi na svadbama i konferencijama da bi ulepšala prostor ili ga gotovo potpuno promenila. U salama čiji enterijer nije na zavidnom nivou, LED rasveta čini apsolutnu transformaciju.

 

 

*Disko rasveta - koristi se na na plesnom podijumu ili ispred benda gde prikazuje tanku granicu između tradicionalne i potpuno moderne ili retro svadbe. Za takvu vrstu efekta, koriste se rotacione glave, laseri, skener i moon rasvetna tela.

 

*OUTDOOR rasveta, gobo efekat, zvedano nebo - ne mogu se vezati za određenu kategoriju ali svaki od njih dočaraće nešto posebno. Zvezdano nebo iza mladenaca napraviće nesvakidašnji efekat neba čije se sazvežđe lagano pali i gasi... Gobo efekat napisaće imena mladenaca na podijumu, zidu ili bilo gde u sali i tako ostaviti vrlo upečatljiv efekat na goste mladenaca. Outdoor, spoljašnja rasveta se koristi za bojenje fasada zgrada, hotela, objekata a primena joj ide čak i do nebeskih šarača koji imaju zrak na nebu vidljiv sa udaljenosti i do 20km. Laseri, efekti, strobovi, paneli i još mnogo toga po narudžbini je samo deo fantazije koju rasveta pravi...